top of page

Nytårsmenu
Sådan gør du

RET 1

Mosaik af kuller, serveret med fiskefumé med caviar, porrer og små urter

Varm forsigtigt fiske fuméen

  • Opvarm fiske fuméen sammen med porre og caviar ved lav varme i en lille gryde. Pas på, at temperaturen ikke overstiger 70 grader, da caviar ikke tåler høj varme. Sørg for, at fuméen ikke begynder at koge.

Anret kullermosaikken

  • Placér mosaikken af kuller elegant på tallerkenen.

Tilføj fiskefuméen

  • Hæld den lune fiskefumé forsigtigt ved siden af mosaikken på tallerkenen.

Pynt retten

  • Afslut anretningen med dekorative urterne for et perfekt finish.

RET 2

Ristet kammusling med fennikel puré, chili og tomat sauce med kørvel

Varm saucen op

  • Opvarm tomat & chili saucen til kogepunktet, og fjern den straks fra varmen.

Lun fennikelpuréen

  • Opvarm fennikelpuréen i en lille gryde over svag varme, indtil den er gennemvarm.

 Steg kammuslingerne

  • Varm en pande op til høj varme, indtil den er meget varm.

  • Tilsæt olie og steg kammuslingerne på den ene side i 40 sekunder uden at flytte dem rundt på panden.

  • Vend kammuslingerne kortvarigt, fjern dem derefter fra panden, og krydr med salt og peber.

Anretning

  • Placer to små dupper af tomat & chili sauce på tallerkenen.

  • Læg en kammusling oven på hver dup af sauce.

  • Smør en skefuld fennikelpuré som en stribe på tallerkenen.

 

Pynt

  • Afslut med frisk kørvel og en fennikelchip for et dekorativt udtryk.

 

Tip: Server straks for at bevare kammuslingernes saftighed og varme.

RET 3

Svinekæber i trøffelsauce med sprød kartoffel, jordskokkepuré og brændte løg

Forvarm ovnen

  • Tænd ovnen på 200 grader.

 

Opvarm ingredienser

  • Varm svinekæberne med trøffelsauce i ovnen i 15 minutter.

  • Samtidig placeres den sprøde kartoffel i ovnen og varmes også i 15 minutter.

  • Varm jordskokkepuréen forsigtigt op ved svag varme i en lille gryde.

  • Tilføj løgene til ovnen de sidste 5 minutter.

 

Anretning

  • Lav en stribe jordskokkepuré til venstre for midten af tallerkenen.

  • Placer de brændte løg oven på puréen.

  • Anbring den sprøde kartoffel ved siden af puréen.

  • Placér to svinekæber med trøffelsauce ved siden af kartoflen.

 

Servering

  • Server straks, så retten nydes varm og frisk.

RET 4

Champagnemousse med blomstersalat og gylden tuille

Forbered blomstersalaten

  • Bland de tørrede blomster med sirup, timian og pære brunoise.

  • Lad det trække i 5-10 minutter for at udvikle smagene.

Klargør champagnemoussen

  • Tag champagnemoussen ud af køleskabet og lad den hvile på køkkenbordet i 10 minutter, så den opnår den rette konsistens.

Anretning

  • Placér en eller to store skefulde blomstersalat oven på moussen.

  • Pynt med en lille teskefuld frysetørret citron for friskhed og farve.

  • Afslut med den gyldne tuille for et elegant og sprødt element.

Servering

  • Server straks, så moussen og tilbehøret bevares friskt og delikat.

Ret 1
Ret 2
Ret 3
Ret 4
White Snowflake
bottom of page